Kullanım Yerleri:
Bal, reçel, tahin, pekmez, salça, konserve, turşu, kuru gıdalar, meyve suları, mayonez, hardal, gazsız içecekler, süt, kahve kreması, yoğurt vb. ürünlerin cam kavanozlarında kullanılır.
Teknik Özellikleri:
• Pastörizasyon veya Sterilizasyon işlemine uygun olarak üretilir.
• Kullanılan tüm hammaddeler, kapatılmış ürünün saflığına, rengine, tadına ve kokusuna etki etmez.
• İstenilen renk ve desenlerde yüksek kalitede baskı yapılır.
• Uzun raf ömrü için mükemmel hava sızdırmazlığını sağlar.
• Mükemmel tekrar kapatma performansını garanti eder.
• Tüm kapatma makinelerine ve el kapatmalarına uygun olarak üretilir.
• Ürünlerin korunması vakum sistemi ile sağlanır.
• Yüksek kalitede hammaddeler ve laklama işlemleri ile korozyon direnci arttırılır.
• Gerekli satış öncesi ve sonrası teknik servis Altıntaş tarafından sağlanır.